Categories

Ací teniu el calendari d’activitats de 2011…

Tot i això, les anirem publicant per separat i de forma periòdica perquè no se vos passen!

us esperem!

macarella calendari 2011 (clica a l’enllaç per visualitzar el calendari)

2 comentaris acalendari d’activitats 2011

  • Enhora bona. És estupenda i em feu molta enveja.

  • Arprofite per transmetre la meua benvinguda a aquesta fulla web, llarga vida! I, a més, per afegir al calendari, després de reunir-nos al gener alguns dels col·laboradors del Plaerdemavida, que vam decidir de publicar dos números de la revista durant el 2011, un a l’abril i un altre al novembre, mantenint la publicitat semestral de la publicació. Així mateix el grup de redacció ens tornem a veure el divendres 25 a les 19:00 al Cívic per continuar els treballs de preparació del proper número, amb el propòsit de reunir-nos el darrer divendres de cada mes. Esteu convidats. Salutacions. Alexandre

Deixa un comentari

 

 

 

Podeu usar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>