Categories
General

Propera Reunió dels Macarellers

Divendres 25 de Març  a les 19:00h al bar del Centre Cívic

Reunió de l’Associació per preparar el pròxim número del PlaerDeMaVida, la setmana cultural i per iniciar el Club de Lectura amb el comentari del llibre Farenheit 451 de Ray Bradbury.

.

Us esperem!!!!

3 respostes a “Propera Reunió dels Macarellers”

Molt maca aquesta imatge. Aprofite per escalfar motors i si algú vol anar llegint, fent un tast d’aquest llibre de llibres, en valencià està editat a Proa, en castellà a Debolsillo. A més, és molt recomanable la pel·lícula del sr Truffaut, amb Oskar Wermer i Julie Christie. Si podeu: que correga la veu, un club de lectura a Bonrepòs i Mirambell…Tot per llegir, tot per dir. Salutacions macarelleres a les lectores i als lectors.

M’agrada molt la Web de Macarella. La propera reunió és el 8 d’Abril al bar del centre Cívic. ja m’he llegit el llibre Fharenheit 451, M’ha fet pensar i les reflexions que m’ha suggerit la lectura, les he aplicades al moment actual. Si és una ficció d’actualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *