Categories
General

Novetats a la web!

La Setmana Cultural de 2011 s’ha acabat i ja tenim algunes fotos de les activitats, en aquest cas del mural que l’Associació va fer el darrer Dissabte 16 d’abril. Per visualitzar-lo entreu a la Galeria i podreu visualitzar-lo, així com els murals fets en altres anys!!!

Si teniu més fotos, no dubteu a enviar-les al nostre email (acmacarella@gmail.com) i les penjarem a la web perquè tots els macarellers i macarelleres les puguem vore!!!

a més, si cliqueu ací podreu veure el vídeo que s’ha fet per commemorar el desé aniversari de l’associació…  A vore si us trobeu en les fotos!

( Jo ja m’he vist -lluïset-)

Una resposta a “Novetats a la web!”

Benvolguda/t,

Avui neix “Activitats i Amics” un portal a internet per a posar en contacte gent diferent per a fer activitats.
“Activitats i Amics” és una pàgina sense ànims de lucre que intentarà fomentar la proposta d’activitats tant per part d’entitats catalanes com per particulars. Propostes que puguin interessar a altres persones i que a partir d'”Activitats i Amics” es pugui generar un grup suficientment gran com per a tirar endavant l’activitat.

Per explicar-ho millor… l’origen de la idea. Bàsicament va nèixer per les ganes de poder visitar i conèixer una Colla Castellera -tradició que admiro però no conec gens. Demanar a qualsevol colla que em permeti visitar-la de forma individual seria difícil, però si aconsegueixo reunir un grup de gent, la proposta serà factible.

I així neix doncs “Activitats i Amics” un portal a on la gent podrà organitzar activitats sense ànims de lucre i a on la gent podrà buscar propostes per a fer d’entre aquestes activitats proposades. La gent que s’apuntarà al grup serà inicialment desconeguda -un màxim de dues persones conegudes per inscripció. D’aquesta manera es creen grups de gent amb interessos diferents.

Per conèixer quines activitats voldrien que fossin proposades per als participants -com per exemple, per demanar que s’organitzi una visita a una colla castellera- es té l’apartat de suggeriments a on la gent pot publicar els seus desitjos d’activitats a organitzar.

Per altra banda es publiquen en la pàgina activitats ja programades per a així despertar l’interès dels usuaris. I per a una cerca més detallada hi ha un apartat que permet buscar les activitats de forma més lligada als interessos, dates, localitat,… de l’usuari.

Féu-ne difusió si us plau, perquè “Activitats i Amics” necessita del públic que proposi, s’apunti o suggereixi activitats per a créixer.

Moltes gràcies per la vostra ajuda.

Atentament,
Lluís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *