Categories
General

Què llegim aquest estiu?

Des del club de lectura de l’associació cultural Macarella vos convidem a llegir un dels seüents llibres per aquest estiu (de fet en podeu llegir tants com vulgueu, recordeu q llegir ens fa més lliures!), però després de l’estiu farem una trobada per comentar-ne algun de la llista!!!La idea és que trieu un i aixi tots n’estem assabentats per fer la propera quedada del club de lectura i fer-ne el comentari… ànims, que quants més comentem més profit en traurem!!!

per a votar caldria picar al següent enllaç del doodle (és molt fàcil, només heu de posar el vostre nom i la vostra elecció… s’accepten eleccions múltiples! el més votat serà l’escollit per a la següent trobada de lectors/es  i els altres aniran succeïnt-se)

Una resposta a “Què llegim aquest estiu?”

ei… ja veig q esteu fent servir el doodle!!! ànims per als que encara no s’atreveixen… es molt fàcil!!!

(perdoneu el meu valencià però els teclats irlandesos no tenen tants accents!!!)

b7s

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *