Categories
cultura popular General

Ja heu acabat de llegir?

Us enrecordeu que a l’estiu vam fer una votació per triar un llibre per llegir i comentar després de l’estiu? doncs us comuniquem que la 2ª trobada de lectores i lectors del Club de Lectura de l’Associació Cultural Macarella serà divendres 4 de novembre a les 22 hores al Centre Cívic Municipal. El llibre: “Afirma Pereira”(valencià) (Edicions 62) o “Sostiene Pereira”(castellà) (Anagrama) de l’escriptor italià Antonio Tabucchi.

 

Us esperem!!!!

2 respostes a “Ja heu acabat de llegir?”

Hola lectores i lectors, la setmana que vé tindreu exemplar en valencià i castellà a la biblioteca del poble; i si voleu fer comandes la llibreria del poble també us les pot gestionar. Molt bona lectura. Salutacions. Alexandre

Hola amics i amigues, us propose la lectura del meu blog el cau de l’oroneta, igual us interessa qualque entrada. Una abraçada i gràcies de bestreta. Alexandre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *