Categories

Recital de Nadal i Presentació del llibre d'Alex Ros

Hola benvolguts amics i amigues,

 

El nostre companys macareller Àlex Ros ens convida a la presentació del seu llibre “Rerefons” que li ha publicat l’editorial d’Alzira “Germania”, dins del seu projecte “Mil poetes i un país”, l’acte tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre a l’Auditori de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, a les 20:15 hores. 

 

L’Associació Cultural Macarella ha tingut a bé aprofitar l’avinentesa per dedicar-li el seu Recital de Nadal, tot col·laborant en l’organització de la lectura pública i la recitació dels textos.

També comptarem amb Doménec Hurtado i Juan que participarà a la presentació, acompanyant  musicalment els recitadors, amb el grup del que forma part, i que porta per nom Ensemble Chloris.

 

L’acte comptarà amb la presència d’en Manel Alonso i Català que ha dirigit la col·lecció i en presentarà el llibre.

 

Esteu convidades i convidats.

1 comentari amacarelleres i macarellers, veniu a la presentació del llibre d’àlex ros

  • Alexandre

    Vull aprofitar el web de Macarella per agrair la vostra generositat envers la meua persona el proppassat 14 de desembre. Sincerament: gràcies pel vostre suport i atencions. Espere estar a l’alçada. Alexandre

Deixa un comentari

 

 

 

Podeu usar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>