Categories
General

Anem d’excursió a Alcubles!!

Macarellers i Macarelleres,

El proper cap de setmana del 15, 16 i 17 de Novembre tenim tres activitats molt interessants, no dubteu en participar!
Divendres 15 de Novembre, a les 22h al Centre Cívic, farem la segona trobada del Club de Lectura i comentarem l’obra “Una vida llogada” de Manel Hurtado.
Dissabte 16 de Novembre, a les 20:30h al Centre Cívic, farem l’Assemblea de Sòcies i Socis de Macarrella. hem pensat de portar un entrepà i sopar allà mentre decidim les activitats que farem durant el 2014. Us esperem a totes, perquè com més siguem més bones idees tindrem!
Diumenge 17 de Novembre, a les 8h del matí a la porta de l’ajuntament, ixirem d’excursió per visitar el poble d’Alcublas (en la comarca d’Els Serrans), les neveres i camins i les caleres. Per a aquesta ocasió hem llogat un autobús i, per tant, necessitem que feu la vostra inscripció abans del dilluns 11 de Novembre, tocant per telèfon al 961850446 i al 961850215. El preu de l’excursió, amb l’autobús i el dinar inclosos, és de 17€ per als adults i 14€ per als xiquets.

alcubles

 

 

2 respostes a “Anem d’excursió a Alcubles!!”

Hola novament. Motiu del present és recordar-vos que en passar la propera sessió del club de lectura tenim que triar més títols per l’any vinent. Podeu proposar el que us semble convenient. Salutacions.

Donar les gràcies a l’associació Les Alcubles per tots els comentaris i coneixements que ens han transmès durant l’excursió de les *Caleras i Neveres de la Solana.

Consol i jo volem donar també les gràcies a Miguel per tota la informació sobre la flora autòctona , les plantes aromàtiques , medicinals i les seves aplicacions … un goig escoltar tant coneixement acumulat de les coses cusis petites.

I també donar les gràcies a un altre membre de l’associació ( disculpeu però no em recorde el seu nom ) per la conversa que vam mantenir sobre la Guerra Civil , les trinxeres de la guerra , de la línia *XYZ , de la Memòria.

Comentari aparte l’Olla , el vi blanc , el vi dolç i l’oli de la cooperativa!!

Gracies Macarella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *