Categories
excursions General

Excursió a Aiora

EXCURSIÓ A AIORA

El dissabte 19 de novembre de 2022 férem una excursió a la vila d’Aiora, amb visita guiada molt interessant. 

Vàrem recórrer:

  • el Barri dels Alts, amb les llindes de les portes d’eixe color blau tan característic,
  • L’església de la Mare de Déu de l’Anunciació, que va ser construïda entre el segle XVI i XVII, ben bonica.
  • I ens varen fer visita guiada a: El Castell-fortalesa amb una impressionant vista panoràmica de la comarca i Les pintures rupestres de l’abric de Tortosilla, les primeres pintures rupestres descobertes al País Valencià, en prou bon estat de conservació. 

Després d’un abundant i saborós dinar, anàrem a visitar la Societat Cooperativa Apícola d’Espanya, (ANAE) que té la seu en aquesta vila i ens va mostrar com s’extrau, filtra i envasa la mel i n’oferí altres productes com: mels boníssimes de diferents tipus de flors, pol·len, orujos, sabons, gelea reial, cosmètica, cires… 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *