Categories
cultura popular excursions General

16a marxa a peu pel Barranc del Palmar

El pròxim dissabte 13 de maig de matí se celebrarà la 

16a MARXA A PEU PEL BARRANC DEL PALMAR

Si no has anat mai té, la recomanem moltíssim: La passejada s’inicia a les 9 h des de l’estació de Massarrojos, visitant construccions antigues de refugis camperoles de secà, antigues sénies per l’extracció de l’aigua dels pous. També veurem el poblat Iber del Tos Pelat i l’antiga pedrera que serví per a la construcció del campanar de Massarrojos (únic campanar de l’Horta que és de pedra) finalitzant la visita la Mas del Fondo, que és el Riurau més gran del País Valencià. La passejada és circular, tornant al lloc d’eixida.

Comptarem amb les explicacions del nostre company Pau Marqués. No cal apuntar-se, però recorda que has de portar aigua, esmorzar, calcer còmode i barret. Al cartell està tota la informació. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *