Categories

Campanyes

rtvv nostra

 

 

 

 

 

 

 

#RTVVnoestanca, es canvia perquè és nostra, de totes i tots els valencians!

El dia 5 de novembre de 2013 el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana declarava nul l’ERO que afectava als treballadors de la Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), unes hores després el president Fabra anunciava que acatava la sentència que obligava a readmetre els treballadors i treballadores, però també que tancava l’ens públic per no poder afrontar els costos de manteniment de l’entitat de tots els valencians. El president Fabra ha decidit sentenciar a mort l’únic mitjà de comunicació públic i en valencià que tenim. Des de l’Associació Cultural Macarella pensem que es tracta d’un atac molt gran a la promoció de la nostra llengua i la nostra cultura, per això vos animem a sumar-vos als actes de protesta per tractar d’evitar el tancament de la radio i televisió pública. VOLEM una RTVV pública, sense corrupció ni censures, plural, de qualitat i en valencià! #RTVVnoestanca ni a colp de decret ni amb excuses demagògiques.

assassinat nou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els valencians i valencianes, inclosos els treballadors i treballadores de RTVV, no podem pagar la mala gestió d’uns polítics i directius corruptes que han malgastat els nostres diners en els seus negocis. La ràdio i televisió valencianes són totalment viables si recullen la pluralitat d’opinions, si es fa comptant amb la professionalitat dels seus treballadors i treballadores sense pressions ni censures i, sobretot, on el dret a la informació (tota, encara que siga incòmoda per als governants) i el rigor prevalen per damunt de tot.

La RTVV és de tots els valencians i valencianes, no deixem que ens la maten els polítics corruptes del PP! #RTVVnoestanca

“Tota política que no fem nosaltres,
serà feta contra nosaltres” (Joan Fuster)

 

 

 

 

Pels fets ocorreguts recentment en contra de la llibertat d’expressió ens solidaritzem amb la campanya de rebuig al tancament de les emisions de TV3 al País Valencià ja que pensem que això constitueix un atac a la nostra llengua i la nostra cultura. Us animem a participar de les concentracions de suport que el teixit associatiu valencià esta promovent en diverses poblacions.

L’associació Macarella també es solidaritza i promou totes les accions que protegisquen la nostra llengua, sobretot si aquesta es veu amenaçada per les contínues declaracions que des del Govern valencià es llancen repetidament per desprestigiar-la!

Ara i sempre, volem l’escola en Valencià.

més informació de convocatòries reivindicatives:  Web d’Escola Valenciana

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *