Categories

Qui som

Els macarellers i les macarelleres som gent que tenim unes idees en comú:

Amor a la llengua nostra: el valencià, el català que es parla al País Valencià.

Amor al territori: l’Horta, el Carraixet, els rius, les muntanyes, la costa.

Amor a la llibertat, a la pau.

Amor a les nostres tradicions, les que s’expressaven de forma senzilla i popular.

Amor a la cultura. Sí; tenim idees i tenim amors que ens uneixen.

I és clar que les idees les expressem i les comuniquem al llarg de l’any i dels anys, mitjançant les nostres activitats i la revista Plaerdemavida.

Al calendari que cada any confeccionem, voreu la quantitat d’activitats que fem. Quasibé tots els mesos fem activitats culturals i n’hi ha mesos que en fem més d’una com el mes de Febrer en què fem: CINEMA PER LA PAU i la BAIXADA A PEU PEL CARRAIXET.

La Macarella és això, una associació cultural que ha fet, a l’octubre de 2010, el seu desé aniversari, que té més de 80 persones associades i que es dedica a fer més rica la cultura de totes les persones del poble de Bonrepòs i Mirambell. Començant per nosaltres els socis i les sòcies, i les persones simpatitzants, que, quan participem en les activitats, ens enriquim mostrant el millor de cadascú als altres. La participació l’entenem com un acte de creació i de cooperació de tots per a tots i totes.

Dir-vos que estem relacionats amb la resta d’associacions del poble a les quals avisem de les nostres activitats i també mantenim contactes amb associacions de la comarca i d’altres comarques participant en campanyes per defensar el territori o la llengua…

Per acabar, els nostres amors i les nostres idees, són efectivament comunicats a totes aquelles persones que volen rebre’ls i en són moltes, que vénen a les excursions, vénen al cinema o als catxirulos, als fanalets de meló, a la foguera de Sant Joan, als recitals…

I també creix cada any el nombre de socis i sòcies de Macarella. Vos esperem!

 

La Macarella fa 10 anys!!!!

 

i hem elaborat este vídeo que recull bona part de les nostres activitats durant tot aquest temps, esperem que t’agrade!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.