Categories

Qui som

Els macarellers i les macarelleres som gent que tenim unes idees en comú:

Amor a la llengua nostra: el valencià, el català que es parla al País Valencià.

Amor al territori: l’Horta, el Carraixet, els rius, les muntanyes, la costa.

Amor a la llibertat, a la pau.

Amor a les nostres tradicions, les que s’expressaven de forma senzilla i popular.

Amor a la cultura. Sí; tenim idees i tenim amors que ens uneixen.

I és clar que les idees les expressem i les comuniquem al llarg de l’any i dels anys, mitjançant les nostres activitats i la revista Plaerdemavida.

Al calendari que cada any confeccionem, voreu la quantitat d’activitats que fem. Quasibé tots els mesos fem activitats culturals i n’hi ha mesos que en fem més d’una com el mes de Febrer en què fem: CINEMA PER LA PAU i la BAIXADA A PEU PEL CARRAIXET.

La Macarella és això, una associació cultural que ha fet, a l’octubre de 2010, el seu desé aniversari, que té més de 80 persones associades i que es dedica a fer més rica la cultura de totes les persones del poble de Bonrepòs i Mirambell. Començant per nosaltres els socis i les sòcies, i les persones simpatitzants, que, quan participem en les activitats, ens enriquim mostrant el millor de cadascú als altres. La participació l’entenem com un acte de creació i de cooperació de tots per a tots i totes.

Dir-vos que estem relacionats amb la resta d’associacions del poble a les quals avisem de les nostres activitats i també mantenim contactes amb associacions de la comarca i d’altres comarques participant en campanyes per defensar el territori o la llengua…

Per acabar, els nostres amors i les nostres idees, són efectivament comunicats a totes aquelles persones que volen rebre’ls i en són moltes, que vénen a les excursions, vénen al cinema o als catxirulos, als fanalets de meló, a la foguera de Sant Joan, als recitals…

I també creix cada any el nombre de socis i sòcies de Macarella. Vos esperem!

 

La Macarella fa 10 anys!!!!

 

i hem elaborat este vídeo que recull bona part de les nostres activitats durant tot aquest temps, esperem que t’agrade!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *